Lifestyle

Bezig met laden...

Producten 1-32 van 729

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Lifestyle voor uit en thuis

In onze assortiment vind je naast dameskleding, schoenen en accessoires ook de mooiste lifestyle producten om de momenten van het leven te vieren. Onze lifestyle bestaat uit een breed assortiment kaarten, zepen, kaarsen en kopjes. Je vind in onze lifestylewinkel zowel cadeautjes als de leukste kleine accessoires voor in je huis en tuin. Zoals de prachtige kopjes van aardewerk, maar ook prachtige led kaarsen zijn verkrijgbaar bij Oak. Nast het non-food assortiment hebben we ook een leuk aanbod in food. Wat dacht je van een prachtige borrelplank met de lekkerste dippers. We volgen op lifestyle gebied de laatste trends! Het is zeker de moeite waard om eens in onze lifestylewinkel rond te dwalen.

Eigen(wijze) stijl

Bij Oak Fashion hebben we onze eigen stijl in het samenstellen van cadeautjes. Zo stellen we onze eigen cadeautjes op geheel eigen wijze samen voor iedere gelegenheid en voor ieder budget. We stellen de cadeautjes samen voor ieder budget en iedere gelenheid, of dat nu voor moederdag, een bedankje, een verhuizing, eeen verjaardag of een aarigheidje is, er is altijd iets leuks bij. En ben je op zoek naar een orgineel en persoonlijk kerstpakket? Oak die zorg nemen we geheel uit handen. 

Bekende lifestyle merken

Oak bij de lifestyle werken we samen met bekende merken zoals 100%leuk, Woodwick, Home de Luxe, Fabryk Design en My Flame. En wat dacht je van de prachtige all weather lampionnen van Lumiz? Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment, wij adviseren je graag.

Laat je verrassen

Onze cadeautjes zijn met zorg geselecteerd om jezelf of de ontvanger te laten stralen. Dus kom naar de winkel en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment.