My Flame

Bezig met laden...

Producten 1-32 van 98

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

My Flame, de duurzame kaars

De was van sojakaarsen is mooi, de kaarsen branden beter en schoner op dan de bekende paraffine kaarsen, het is duurzamer voor zowel het milieu, je huis als jezelf. Je kunt sojakaarsen ook nog voor andere doeleinden gebruiken zoals handcrème. Sojakaarsen worden gemaakt van de olie dat uit een sojaboon is geperst. De kaarsen zijn dus ook helemaal vegan. De geurkaarsen van My Flame Lifestyle worden gesierd met leuke, lieve of grappige quotes zodat je altijd iets passends kunt vinden voor elke gelegenheid. Alle kaarsen van My Flame Lifestyle zijn gemaakt van duurzame sojawas. Ook de handzeep is vegan en niet op dieren getest, net zoals de kaarsen en geurstokjes. De lont van de kaars is een houten lont afkomstig uit duurzame bossen. Zet jij deze verantwoorde kaars op tafel?

Lange branduren

Door het gebruik van sojawas brand de kaars tot 45% langer dan gemiddeld. Sojakaarsen zijn natuurlijke kaarsen gemaakt van sojabonen, een natuurlijke-, biologisch afbreekbare bron en stoten geen roet af.

Uitgebreid eigenwijs assortiment

Het assortiment van My Flame is uitgebreid, een tikkeltje eigenwijs en heeft een uniek ontwerp. Zo kun je varieren van de leukste kaarsen met pakkende tekst of handzeep. Het assortiment biedt veel keuze in kleur, soort en voor bijna elke gelegenheid een leuke tekst. Kijk ook eens bij ons ander aanbod in kaarsen van o.a. Woodwick of Home de Luxe en geef je huis of tuin de persoonlijke geur en sfeer die jij wenst.