Dwrs

Bezig met laden...
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de geselecteerde criteria.

DWRS bij Oak Fashion: Iconisch en Funky Schoeisel

Welkom in de wereld van DWRS bij Oak Fashion, waar stijl en comfort samenkomen. DWRS, opgericht in 2015 door het dynamische duo Aukje en Marike, heeft sindsdien de modewereld veroverd met hun kenmerkende en iconische schoenen, die nu te vinden zijn in meer dan 500 partnerstores wereldwijd. Hoewel Aukje en Marike nog niet alle plannen voor dit jaar onthullen, beloven ze een uitbreiding van hun collectie die nog groter en gedurfder is dan ooit tevoren!

 

The Bigger, The Better: Uitbreiding van de Collectie

Bij Oak Fashion omarmen we met enthousiasme de unieke stijl van DWRS. Onze collectie van DWRS bij Oak Fashion blijft groeien, met een steeds uitgebreider assortiment van deze iconische schoenen die een onmiskenbare funky touch aan elke outfit toevoegen.

 

De schoenen van DWRS

Stap in de wereld van DWRS, waar de schoenen niet alleen heel gaaf zijn, maar ook een heel comfortabel zijn. Elk paar heeft de kenmerkende funky touch, zoals ze dat zelf noemen. Wij kunnen niet anders dan ze geweldig vinden!

 

Shop DWRS bij Oak Fashion

Bij Oak Fashion geloven we in het aanbieden van hoogwaardige, unieke en iconische schoenen, en DWRS past perfect in dat plaatje. Met onze groeiende collectie ben je verzekerd van stijlvolle keuzes die je look een onderscheidende twist geven. Aarzel niet langer en ontdek de iconische en funky schoenen van DWRS bij Oak Fashion. Wil je de schoenen liever eerst passen in onze winkel? We staan klaar met maatadvies en laten je graag de funky touch van DWRS zelf ervaren. Als je liever online bestelt via onze webshop, is dat natuurlijk ook mogelijk. Plaats je bestelling voor 15:00 uur, en wij verzenden jouw paar de volgende werkdag al. Bovendien bieden we gratis verzending bij bestellingen vanaf €59,95. Kies voor stijl, comfort en de onmiskenbare funky flair van DWRS bij Oak Fashion, waar elke stap een statement is!