Klanten Service

Bezig met laden...

Waar kunnen we je mee helpen? Onze klantenservice is bereikbaar op dinsdag tm vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer (0561) 85 12 70. Je mag je vraag natuurlijk ook stellen via de mail op klantenservice@oakfashion.nl of via Facebook, stuur dan een privé bericht naar Oak Fashion of Oak Fashion Kids.

Betalen

Betalen in onze webshop is heel gemakkelijk! Jouw bestelling kun je veilig betalen met Ideal. Betaal je liever via een directe bankoverschrijving? Dat kan natuurlijk, bij het afrekenen kies je voor een directe bankoverschrijving. Je ontvangt vervolgens een mail met betalingsgegevens. Je kunt dan een overschrijving via jouw eigen bank regelen. Met deze betaalmethode worden bestelde artikel(en) tot 2 dagen voor jou gereserveerd, daarna vervalt het recht op dit artikel en wordt het artikel weer beschikbaar gesteld in onze webshop. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk een product vooraf te reserveren en betalen en af te halen in de winkel.

Verzenden

Voor verzending van jouw bestelling hanteren wij het tarief, inclusief Track & Trace code, van DPD van EUR 4,50. Alle bestellingen boven EUR 69,95- worden gratis verzonden. Voor verzending naar het buitenland hanteren wij de tarieven van DPD. Alle leveringen worden verzonden inclusief Track & Trace code zodat je jouw pakketje altijd en op ieder gewenst moment kunt volgen. Bestel je op werkdagen voor 15,00 uur dan streven wij ernaar de artikelen dezelfde dag te verzenden. Voor artikelen besteld in het weekend geldt dat deze de eerstvolgende werkdag (dinsdag) zullen worden verzonden. Bestellingen worden verstuurd via DPD (pakketpost).

Cadeautje? We pakken het graag voor je in. Geef bij jouw bestelling aan dat het om een cadeautje gaat en wij maken er een mooi cadeau van. Wil je er een persoonlijke noot aan toevoegen? Geef dan aan in de opmerkingen wat je graag op het kaartje geschreven zou willen hebben. Wij regelen het voor je!

Retourneren

Ben je na ontvangst niet helemaal tevreden over je bestelling? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om deze, of een deel ervan, te retourneren. Hiervoor geldt een retourperiode van 10 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Stuur de bestelling, of een deel ervan, binnen 10 dagen, in originele staat, inclusief aangehechte kaartjes en inclusief het retourformulier retour en je ontvangt het aankoopbedrag van de geretourneerde artikel(en) zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, retour.

De bestelling is, tot ontvangst in onze winkel, jouw verantwoordelijkheid. Bewaar daarom altijd goed het verzendbewijs! Na ontvangst wordt de betaling zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 dagen teruggestort.

Je kunt jouw artikel(en) retourneren aan:

Oak Fashion
Dr. Mulderstraat 1
8391 HR Noordwolde Fr.

Om onze service en kwaliteit van onze collectie optimaal te houden horen wij graag wat de reden is van jouw retour. Hiervoor kun je het bijgevoegde retourformulier invullen.

A Onjuiste maat (te groot/te klein)
B Onjuiste kleur
C Onjuist artikel geleverd
D Artikel is beschadigd
E Anders

Fashioncheque

Heb je een fashioncheque cadeau gekregen? Je bent van harte welkom om deze bij ons in de winkel in te leveren op de door jou uitgekozen set. Is de besteding hoger dan jouw fashioncheque? Dan brengen we het bedrag ter waarde van jouw fashioncheque in mindering op het te betalen bedrag. Is jouw bestede bedrag minder dan de waarde van jouw fashioncheque? Ook dat is geen probleem, we schrijven het besteede bedrag af van jouw fashioncheque, de overige waarde houd je gewoon als tegoed op jouw fashioncheque. 

Maatinformatie

Maten kunnen per merk verschillen. Het ene merk valt groot, het andere weer wat kleiner. Vooral in kinderkleding is het soms lastig te bepalen welke maat je nodig bent. We willen je daarbij natuurlijk zo goed mogelijk van dienst zijn. Twijfel je over een aan te schaffen maat? Neem dan contact op met de winkel. 

Vragen?

Heb je nog vragen? Je mag ons altijd contact met ons opnemen! Wij zijn van dinsdag tm zaterdag  bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur op nummer: (0561) 85 12 70 of via de e-mail op het adres: info@oakfashion.nl.