M.O.D

Bezig met laden...

21 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. MOD Jeans Skinny Suzy Admin Blue
  MOD Jeans Skinny Suzy Admin Blue
  € 89,99
 2. MOD Jack Offwhite
  MOD Jack Offwhite
  € 79,99
 3. MOD Jack Light Brown
  MOD Jack Light Brown
  € 79,99
 4. MOD Jack Ruit Beige Grey
  MOD Jack Ruit Beige Grey
  € 79,99
 5. MOD Jeans Monika Slim Fit
  MOD Jeans Monika Slim Fit
  € 79,99
 6. MOD Short Lucky Air Blue
  MOD Short Lucky Air Blue
  € 59,99
 7. MOD Lucky Short Grey
  MOD Lucky Short Grey
  € 59,99
 8. MOD Jeans Suzy Skinny
  MOD Jeans Suzy Skinny
  € 79,99
 9. MOD Jeans Ellen Skinny
  MOD Jeans Ellen Skinny
  € 79,99
 10. MOD Ellen Skinny fit
  MOD Ellen Skinny fit
  € 79,99
 11. MOD Monika Slim Fit
  MOD Monika Slim Fit
  € 69,99
 12. MOD Suzy Skinny fit
  MOD Suzy Skinny fit
  € 79,99
 13. MOD Short Lucky Black
  MOD Short Lucky Black
  € 59,99
 14. MOD Jeans Sarah
  MOD Jeans Sarah
  € 69,99
 15. MOD Suzy Skinny fit
  MOD Suzy Skinny fit
  € 79,99
 16. M.O.D jeans Sina
  M.O.D jeans Sina
  € 69,99
 17. MOD jeans Suzy
  MOD jeans Suzy
  € 79,99
 18. MOD Short Lucky Blue
  MOD Short Lucky Blue
  € 59,99
 19. MOD jeans Ellen
  MOD jeans Ellen
  € 69,99
 20. MOD jeans Ellen Skinny
  MOD jeans Ellen Skinny
  € 69,99
 21. MOD Jeans Iris BoyFriend Fit
  MOD Jeans Iris BoyFriend Fit
  € 89,99
per pagina

M.O.D - The Miracle of Denim

Stap binnen in de betoverende wereld van denim met M.O.D - oftewel Miracle of Denim - uit het huis van Monopol. M.O.D is een internationaal succesvol en innovatief jeans- en modemerk voor dames en heren, dat bekend staat om opvallend nonchalante looks met unieke details. Hun lifestylemerk met dat beetje extra is authentiek en overtuigt door kwaliteit en pasvorm. Hun hart klopt voor het bijzondere, met kleine verfijnde details.

Het creëren van iets moois uit denim is de grote passie van Miracle of Denim. Als denimliefhebbers gaan ze aan de slag met talloze nieuwe ideeën, innovaties en een uitgebreide productlijn. Hun merk inspireert met hoogwaardige stoffen, uitstekend vakmanschap en modieuze deskundigheid. Met eigen productiefaciliteiten kunnen ze het hele productieproces, van ontwerp tot afwerking, zelf vormgeven en beheersen. Met 20 jaar diepgaande ervaring creëert Miracle of Denim onderscheidende producten met een eigen karakter.

Jeans die uniek zijn

Elke nieuwe jeans wordt zorgvuldig getest en geoptimaliseerd in ons eigen laboratorium. Hier ontstaat kleding die niet alleen een perfecte pasvorm heeft, maar ook een modieuze uitstraling en een hoog niveau van functionaliteit biedt. Geen enkele broek is hetzelfde; elke Miracle of Denim-jeans is een uniek stuk, doordrenkt met karakter en stijl.

Hun motto "Be Independent" is niet alleen een oproep aan hun klanten; het is ook een diepgeworteld statement voor het merk zelf. Miracle of Denim is ervan overtuigd dat onafhankelijkheid de sleutel is tot het beste resultaat. Van het ontwerp tot aan de productie hebben ze alles zelf in de hand, en dat maakt onze jeans zo speciaal.

Ontdek de wereld van M.O.D bij Oak Fashion

Ontdek de veelzijdigheid van Miracle of Denim bij Oak Fashion en vind jouw favoriete items eenvoudig online in onze webshop. Wil je de stoffen voelen en de pasvorm ervaren in een van onze winkels? Dat kan! Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te voorzien van persoonlijk stijl- en maatadvies, zodat je met vertrouwen de perfecte M.O.D-items kunt kiezen. Plaats je bestelling voor 15:00 uur, en wij verzenden jouw unieke stuk denim de volgende werkdag al. Bovendien bieden we gratis verzending bij bestellingen vanaf €59,95, zodat je nog meer kunt genieten van de tijdloze stijl en comfort van Miracle of Denim. Be Independent, Be Unique! Stap in de wereld van uniek denim met M.O.D bij Oak Fashion en omarm het zelfstandige karakter van M.O.D.