&Co

Bezig met laden...
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de geselecteerde criteria.

&CO, jouw favoriete travelmerk &co shop je online

Bij &co wordt met veel passie aan de collectie gewerkt. Het hele proces van draad tot naad wordt nauwlettend gevolgd. Het ontwikkelen van de collectie, het design, de kleuren en patronen worden allemaal in Nederland vervaardigd. Het gehele proces wordt gevolgd tot het eindproduct en wordt beoordeeld of de stijl en kwaliteit precies zijn zoals bedoeld. Op deze manier kun jij de mooiste collecties online bij ons in de winkel shoppen.

Natuurlijke materialen

Bij &Co werken ze het liefst met natuurlijke materialen. De &Co PURE NATURAL kwaliteit is gemaakt van een natuurlijke viscose, katoen of modal. Deze natuurlijke materialen dragen comfortabel, hebben een fijne touch, hebben ademende eigenschappen en onderstrepen de vrouwelijke pasvorm. De ateliers waar &Co mee werkt dragen allemaal het BSCI keurmerk, wat inhoudt dat zij zich houden aan de gedragscode en goede arbeidsomstandigheden. Met deze sustainable quality is &Co een favoriet travel merk om te dragen. Het blijft mooi, het pluist niet en het ademt.

Nieuwe collectie &co bij Oak Fashion

Of je nu dat prachtige pak, de blazer of de fijne travelbroeken of blousjes en tops van &co zoekt, wij stellen altijd met zorg een complete collectie voor je samen zodat je geheel gekleed en in stijl de deur uit kunt. Je shopt &co online bij Oak Fashion