Woodwick

Bezig met laden...
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de geselecteerde criteria.

Woodwick

De kaarsen van Woodwick zijn verkrijgbaar in verschillene maten, vormen en geuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw smaak en stijl past. De geuren varieeren van fris en bloemig tot warm en kruidig, waardoor er voor iedereen wel iets is. Woodwick kaarsen worden gemaakt voor een hoogwaardige sojawas wat zorgt voor een langzame en gelijkmatige verbranding. Hierdoor gaan de kaarsen veelal langer mee dan veel andere merken. 

Unieke eigenschappen

Woodwick kaarsen zijn een populair merk van geurkaarsen die bekend staan om hun unieke eigenschap van knetterend geluid tijdens het branden. Deze kaarsen hebben een houten lont in plaats van de traditionele katoenen lont.  Wanneer je een Woodwick kaars aansteekt, begint de houten lont te knisperen waardoor het geluid van een knapperend haardvuur wordt nagebootst. Dit creeert een rustgevende en sfeervolle ambiance. 

Naast het knetterende geluid hebben Woodwick kaarsen ook andere kenmerken die ze geliefd maken bij kaarsliefhebbers. De combinatie van het knetterende geluid en de heerlijke geur en de lange brandtijd maakt Woodwick kaarsen erg populair bij mensen die willen genieten van een onstapnnende en gezelligse sfeer in huis.

Kijk ook eens bij onze andere merken kaarsen zoals de kaarsen van My Flame of de mooie wax led kaarsen van Home de Luxe en laat je verrassen.

Het is belangrijk om kaarsen volgens de instructies te branden en de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen.  Zorg ervoor dat je de kaarsen niet onbeheerd achterlaat en dat ze op een hittebestendig oppervlak worden geplaatst en uit de buurt van brandbare materialen.